Ral·lis

Classificació

Els Citroën queden sols

Motor. Loeb i Hirvonen dominen el Ral·li de Mèxic. Dues punxades consecutives i una suspensió trencada enfonsen Solberg i Latvala

A falta de tres breus trams per acabar la primera etapa, Sébastien Loeb i Mikko Hirvonen –els dos pilots de Citroën– dominaven el Ral·li de Mèxic, tercera prova del mundial, amb un confortable avantatge sobre Mads Ostberg, el tercer classificat. L'alsacià i el finlandès es van beneficiar dels problemes dels dos pilots oficials de Ford. A Petter Solberg, vencedor del primer tram i líder provisional, se li va punxar un pneumàtic en la segona cronometrada i va repetir en la següent, amb la qual cosa va perdre pràcticament un minut i mig. I al cinquè tram, Jari-Matti Latvala, que havia heretat el lideratge, va trencar una suspensió i va perdre 1:36 respecte de Loeb. Latvala, però, no es va voler donar per vençut i va guanyar els tres trams següents.

A l'arribada al parc d'assistència de mitja etapa, Hirvonen encapçalava la classificació amb només 6 dècimes sobre Loeb, que en la cronometrada següent ja es va situar al capdavant. En la segona cursa amb el Citroën DS3 WRC, Thierry Neuville ocupava una sorprenent quarta posició, a 45 segons del líder, quan al sisè tram va colpejar una pedra i va haver d'abandonar. El segon pas pel tram d'Ortega, el novè, va ser anul·lat perquè en la passada anterior el públic havia apedregat alguns cotxes.

General, després de 8 trams.
1r Loeb-Elena (Citroën DS3)
1h20:01.5
2n Hirvonen-Lehtinen (Citroën DS3)
a 4.5
3r Ostberg-Andersson (Ford Fiesta)
a 1:02.1
4t Latvala-Anttila (Ford Fiesta)
a 1:19.9
5è Tänak-Sikk (Ford Fiesta)
a 1:30.4
6è Solberg-Patterson (Ford Fiesta)
a 1:35.8
7è Novikov-Giraudet (Ford Fiesta)
a 1:48.6
8è Atkinson-Prévot (Ford Fiesta)
a 2:39.6
9è Al-Attiyah-Bernacchini (Ford Fiesta)
a 2:56.4
10è Araújo-Ramalho (Mini JCW)
a 3:33.0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)