Ral·lis

Ral·li de Mèxic

Loeb té la cursa sota control

Motor. Amb dos minuts d'avantatge sobre el primer dels pilots de Ford, a l'alsacià no li calen ordres d'equip per dominar amb mà de mestre el ral·li de Mèxic, tercera prova del mundial

Yves Matton, director esportiu de Citroën, va comentar ahir a l'inici de la segona etapa del ral·li de Mèxic que de moment no hi havia ordres d'equip entre Sébastien Loeb i Mikko Hirvonen, separats d'11.2 segons i amb el primer dels seus rivals, Mads Ostberg, a un minut del finlandès. No calien, les ordres. Loeb va cedir 2.5 segons a Hirvonen en el primer tram del dia –que va guanyar Jari-Matti Latvala, situant-se tercer en la general– però tot seguit li va deixar ben clar que vol guanyar per sisena vegada aquest ral·li. En el moment de tancar aquesta edició faltaven tres trams per acabar l'etapa i el domini dels dos pilots de Citroën era aclaparador. Més encara després que Latvala hagués cedit 49.6 segons més a Loeb en el tercer tram, en colpejar una pedra i rebentar una roda davantera. Això va situar Petter Solberg tercer en la general però en el tram següent Latvala li va recuperar la posició de podi.

Etapa 2. Després de 5 trams
1r Loeb-Elena (Citroën DS3)
3h11:38.2
2n Hirvonen-Lehtinen (Citroën DS3)
a 34.7
3r Latvala-Anttila (Ford Fiesta)
a 2:03.6
4t Solberg-Patterson (Ford Fiesta)
a 2:19.7
5è Ostberg-Andersson (Ford Fiesta)
a 2:41.1
6è Tänak-Sikk (Ford Fiesta)
a 4:14.1
7è Novikov-Giraudet (Ford Fiesta)
a 4:35.0
8è Al-Attiyah-Bernacchini (Ford Fiesta)
a 5:54.0
9è Aráujo-Ramalho (Mini JCW)
a 9:54.0
10è Atkinson-Prévot (Ford Fiesta)
a 11:22.7
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)