Ral·lis

Classificació

Loeb resisteix i Solberg no dóna res per perdut

Motor. L'alsacià i el noruec es juguen avui el triomf en el ral·li Acròpolis, on la pluja va afavorir ahir la remuntada del pilot de Ford

En els tres últims trams de l'etapa d'ahir i sota una forta pluja, Petter Solberg (Ford Fiesta) va aconseguir reduir a la meitat la diferència que el separava de Sébastien Loeb (Citroën DS3), el líder. Fins aquell moment, l'alsacià s'havia hagut d'esforçar per mantenir a ratlla Jari-Matti Latvala, que un cop disputats els tres primers trams del dia s'havia situat a només un segon del pilot de Citroën. “Quan el terreny patina tant no puc seguir el ritme dels Ford. Què hi puc fer?”, s'interrogava Loeb. En la quarta especial, el vuit vegades campió del món va replicar i va treure un segon i mig més a Latvala, que tot seguit va tornar a arruïnar les seves possibilitats. El Ford va sortir massa llarg d'un revolt, va colpejar un marge, una roda es va punxar i el finlandès es va haver d'aturar a canviar-la, amb la qual cosa Mikko Hirvonen (Citroën DS3) va pujar al tercer lloc. “Ha estat culpa meva”, va admetre Latvala.

Amb cinc trams i 65,55 quilòmetres cronometrats, la tercera i última etapa de la prova grega es presenta incerta. Després del setè i penúltim tram d'ahir, sota un fort ruixat, Loeb va dir que la prioritat era acabar el ral·li, pensant en el campionat. I Solberg té fam de victòria.

Ral·li Acròpoli. 2a etapa
1r Loeb-Elena (Citroën DS3)
3h56:13.0
2n Solberg-Patterson (Ford Fiesta)
a 10.2
3r Hirvonen-Lehtinen (Citroën DS3)
a 1:51.9
4t Latvala-Anttila (Ford Fiesta)
a 4:44.6
5è Ostberg-Andersson (Ford Fiesta)
a 7:39.7
6è Prokop-Hrûza (Ford Fiesta)
a 8:08.6
7è Neuville-Gilsoul (Citroën DS3)
a 10:39.4
8è Ogier-Ingrassia (Skoda Fabia)
a 12:17.9
9è Al Rajhi-Orr (Ford Fiesta)
a 18:52.3
10è Mikkelsen-Floene (Skoda Fabia)
a 22:08.6
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)