Ral·lis

Ral·li ecològic a Catalunya

Motor. Aquesta modalitat va prenent força i ja té un campionat reconegut per la FIA. Admet vehicles elèctrics, híbrids, alternatius o poc consumidors, i es valora el consum i la regularitat

Barcelona serà el punt de sortida dissabte de l'Eco Tour RACC, una prova de regularitat de 180 km –essencialment com els ral·lis de clàssics esportius– destinada a vehicles elèctrics, híbrids, gasolina o dièsel amb emissions inferiors a 120 grams de C02, o bé propulsats amb energies alternatives. Els guanyadors seran els que combinin millor la regularitat i els consums mínims. Aquesta és una modalitat que va guanyant presència en els últims anys i que té fins i tot un campionat reconegut per la FIA.

La prova està oberta a qualsevol propietari d'algun vehicle que compleixi aquests requisits. Però també hi ha marques involucrades: Mitsubishi (amb Antoni Zanini), Infiniti, Ford, Opel, Kia, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Seat i Toyota.

El ral·li sortirà de la Font Màgica de Montjuïc a 2/4 de 12 del matí i tindrà una mitja part al Circuit de Catalunya. Els equips –dues persones– han de mantenir la mitjana de 50 km/h per carreteres secundàries del Barcelonès, el Vallès Oriental i l'Occidental i el Maresme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)