Ral·lis

Assegurar el doblet

Motor. Loeb i Hirvonen acaben la segona etapa del ral·li de Nova Zelanda separats per 6,4 segons i amb el primer rival a un minut i mig

“He demanat als nostres pilots que assegurin el doblet.” Yves Matton, director esportiu de Citroën, va deixar prou clara la posició de l'equip francès davant la tercera i última etapa del ral·li de Nova Zelanda, setena prova del mundial. Sébastien Loeb i Mikko Hirvonen (tots dos amb Citroën DS3), separats de 6,4 segons al final de l'etapa d'ahir i amb Petter Solberg (Ford Fiesta RS) tercer a 1:33.3 de l'alsacià, podran continuar jugant al gat i la rata, però de cara a la galeria i sense deixar de jugar. Ahir ho van fer i després dels tres primers trams la diferència entre ells era de només 1,7 segons. Però Loeb va replicar i va ampliar la diferència. “És una lluita entre companys i no podem fer errades”, va afirmar el pluricampió del món, que amb les quatre victòries aconseguides aquest any vola directe cap al novè títol consecutiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)