Fórmula 1

Ecclestone, decebut amb Vettel i Alonso

Motor. Creu que han actuat com a perdedors en vista de la poca competitivitat del Red Bull i del Ferrari

Bernie Ecclestone, propietari dels drets de la F-1, ha fet balanç de l'any i s'ha mostrat “decebut” amb l'actitud de Sebastian Vettel i Fernando Alonso al llarg de l'any. Sobretot amb Vettel.

“Sóc un gran partidari seu, però m'ha decebut la seva actitud, crec que ha canviat. S'ha comportat com un derrotat, i ell no ho és, aquesta no és la seva mentalitat”, explicava Ecclestone, que estén les mateixes apreciacions a Fernando Alonso: “En la segona meitat de la temporada s'ha comportat una mica com Vettel, de manera que també estic una mica decebut amb ell.” Tant Alonso com Vettel s'han queixat reiteradament de la falta de competitivitat dels seus monoplaces i, de fet, tots dos canviaran d'equip.

Ecclestone també va agrair a Mercedes que hagués deixat lluitar lliurement pel títol els seus dos pilots, Lewis Hamilton i Nico Rosberg. “Si no hagués estat així, la temporada s'hauria acabat a Silverstone [6 de juliol] i hauria estat un campionat pèssim.” “Vaig pensar que a meitat de temporada Red Bull o Ferrari es posarien a l'altura de Mercedes, però no ha estat així. L'any de Ferrari ha estat molt decebedor.”

Bob Bell, a Ferrari?

El director tècnic de Mercedes, Bob Bell, s'incorporaria a l'Scuderia el març vinent, segons La Gazzetta dello Sport. També s'especula amb l'arribada del dissenyador en cap de Red Bull, Rob Marshall.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)