Fórmula 1

No ha estat res

Fórmula 1. McLaren confirma el vent com a causa de l'accident de Fernando Alonso al Circuit. El pilot recobra forces a l'hospital

McLaren va ratificar ahir el que ja havia dit diumenge: l'accident de Fernando Alonso al Circuit de Barcelona-Catalunya va ser “normal”. Cap descàrrega elèctrica el va deixar inconscient com s'havia especulat. El vent va fer anar llarg el cotxe al curvone, i va perdre tracció sobre la gespa artificial. La inestabilitat el va llançar cap a l'interior de la pista i la topada de costat contra el mur li va produir una commoció. Alonso segueix en observació a l'Hospital General de Catalunya, per recuperar-se del tot de la sedació rutinària que li van aplicar els metges del Circuit. Una piulada del seu mànager mostrava l'asturià ahir, somrient i ben disposat a deixar el llit. Dijous es reprenen els tests a Montmeló, i McLaren encara no ha confirmat si Alonso hi participarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)