Fórmula 1

Alonso continua ingressat

Motor. El pilot asturià es perdrà molt probablement la segona tanda d'entrenaments que a partir de demà es faran al Circuit de Catalunya, on diumenge passat va tenir l'accident

Fernando Alonso (McLaren) es perdrà molt probablement els entrenaments de pretemporada que a partir de demà es faran al Circuit de Catalunya. El pilot asturià continua ingressat a l'Hospital General de Catalunya després de la patacada que va tenir diumenge en els primers tests a Montmeló, en la qual va quedar inconscient. El seu equip no va facilitar ahir informacions sobre la data d'alta d'Alonso ni va dir si estarà a punt per pujar al cotxe demà. El representant del pilot, Luis García Abad, havia dit dilluns que no tenen pressa per rebre l'alta mèdica: “No sé el temps que estarem aquí, si un, dos o tres dies. Hi estarem el temps que l'equip mèdic consideri necessari perquè sortim d'aquí i pugui fer vida normal.” També va revelar que cap de les proves fetes a Alonso havia donat un resultat “anòmal”. L'escuderia McLaren havia informat amb anterioritat que l'accident d'Alonso va ser a causa del vent i que el pilot no havia perdut la consciència en el moment del xoc, ja que estava trepitjant a fons el pedal del fre. Alonso va rebre ahir la visita del pilot català Pedro Martínez de la Rosa, company seu els últims anys en l'equip Ferrari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)