Fórmula 1

Ferrari gira full amb un munt de cares noves

“El pitjor ja ha passat”, diu Sergio Marchionne. L'any passat el president del grup Fiat va agafar el timó per redreçar el rumb de la Scuderia i, de moment, el vent li bufa a favor. Marchionne va assumir la presidència de Ferrari tot rellevant l'històric Luca di Montezemolo, va col·locar el dirigent de Marlboro –encara és el patrocinador principal, per bé que la publicitat del tabac està prohibida– Maurizio Arrivabene com a cap d'equip i va tancar el fitxatge de Sebastian Vettel quan va tenir clar que Fernando Alonso canviaria d'aires.

L'ingredient decisiu, però, és el cotxe, i l'ambient en l'equip i l'expressió dels pilots fan palès que la base de l'SF15-T és bona. “Fins i tot he vist riure Kimi! «Et trobes bé?», li he preguntat”, va revelar Arrivabene durant els tests a Montmeló. L'afegitó de la ‘S' de scuderia en la denominació del cotxe vol transmetre el nou esperit d'equip que regna a Maranello. “Abans els enginyers del xassís donaven la culpa dels problemes als del motor, i viceversa. La meva filosofia és que si fem alguna cosa malament ens hem equivocat tots plegats”, va explicar el directiu italià.

L'objectiu de Ferrari és girar full del primer curs sense victòries en vint anys i endur-se'n un parell pel cap baix. “Hem fet una gran feina, però serà la pista qui digui quin és el nostre nivell de competitivitat”, assenyala Vettel. Amb quatre títols al sarró i 27 anys, el pilot alemany té temps per tornar Ferrari al seu lloc. I, de retruc, entrar, ell, en la llegenda.

CAP DE FILES

Vettel té temps per tornar Ferrari al seu lloc i entrar en la llegenda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)