Fórmula 1

Hockenheim hi renuncia

Motor. Cau del campionat la desena cita de la fórmula 1, que s'havia de disputar el 19 de juliol, pels problemes econòmics que té el circuit alemany, i el mundial queda amb dinou curses

El màxim responsable del circuit de Hockenheim, Georg Seiler, va anunciar ahir la renúncia a organitzar el Gran Premi d'Alemanya, la desena cita del mundial de fórmula 1, que s'havia de disputar el 19 de juliol, a causa dels problemes econòmics.

“No tenim esperança de tornar a portar aquest any la fórmula 1. Hem fet tot el possible per intentar acontentar els aficionats”, ha anunciat Seiler en declaracions al diari alemany Bild, fet que confirmava que el mundial queda reduït aquest any a 19 curses.

El patró de la fórmula 1, Bernie Ecclestone, va explicar dilluns en declaracions a Reuters que Hockenheim era l'única opció per acollir el GP d'Alemanya i, per tant, descartava la possibilitat de tornar a Nürburgring, un altre circuit immers en problemes econòmics. El mundial de fórmula 1, doncs, queda reduït a dinou curses. El campionat va començar el cap de setmana passat a Austràlia amb el triomf de Lewis Hamilton (Mercedes), i la segona curs a es farà a Kuala Lumpur (Malàisia) del 27 al 29 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)