Fórmula 1

Ferrari toca de peus a terra

Fórmula 1. Sebastian Vettel assegura que l'objectiu de l'equip de Maranello és consolidar la seva posició com a segona força del mundial rere els Mercedes. La victòria de Sepang no amaga que les ‘fletxes de plata' mantenen l'avantatge

Sebastian Vettel es mostra “realista” sobre les possibilitats de Ferrari en el campionat. “L'objectiu no ha canviat”, assegurava ahir el tetracampió en una roda de premsa al circuit de Xangai, on la matinada passada s'haurà disputat la primera sessió d'entrenaments lliures. “Volem confirmar que tenim un conjunt fort i un cotxe fort, però és clar que sabem que Mercedes no pensa aixecar el peu”, va afegir. A curt termini, doncs, l'objectiu de Ferrari és consolidar la posició com a segona força de la graella. “Això vol dir que ens hem de mantenir al davant d'equips forts com ara Williams i Red Bull, no només en una cursa o dues, sinó al llarg de tot el curs”, va aclarir.

Vettel va reconèixer que “un parell de circumstàncies” es van aliar amb Ferrari per donar-los la victòria a Sepang, fa quinze dies, i això el fa ser realista de cara a la cursa de la Xina i les següents. Ara bé, el triomf a Malàisia va ser balsàmic, tant per a l'equip com per al mateix Vettel. “Va ser fantàstic que l'equip pogués reviure la sensació de guanyar”, va asseverar. Com mana la tradició, una bandera groga amb el cavallet torna a onejar a l'entrada de la fàbrica, com a símbol de la victòria de Sepang. “Feia molt temps [dos anys] que no l'hi posaven; mirarem d'afegir-n'hi una altra aviat, però ara com ara és difícil”, va admetre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)