Més motor

Joan Fontserè, nou director general del Circuit

Motor. El consell d'administració del Circuit el va escollir com a substitut de Salvador Servià, que ha ocupat el càrrec els últims quatre anys i mig

Joan Fontserè serà el nou director general del Circuit de Barcelona-Catalunya a partir de divendres. Tal com va avançar aquest diari dilluns, Fontserè substituirà en el càrrec Salvador Servià, que l'ocupava des del febrer del 2011. L'acord el va prendre el consell d'administració del Circuit de Barcelona-Catalunya, format per la Generalitat de Catalunya, el RACC i l'Ajuntament de Montmeló. El consell va destacar la bona feina realitzada per Servià després de quatre anys i mig dirigint la instal·lació.

Joan Fontserè i Pujol (Sant Feliu de Codines, 1974) és diplomat en ciències empresarials i màrqueting. Va començar la seva carrera professional en el món del motor desenvolupant tasques comercials en la companyia TopFun. Entre el 2000 i el 2011 va treballar a l'empresa d'organització d'esdeveniments Octagon Esedos com a responsable de l'àrea de motor i, posteriorment, com a responsable de nous negocis. Tot seguit, va ser nomenat director del centre d'alt rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, càrrec que ara deixarà per dirigir el Circuit. Des del 2011 també és regidor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, una tasca que ja va desenvolupar entre els anys 1999 i 2003. En les últimes eleccions municipals va ser l'alcaldable per CiU, que no va poder fer govern.

EXPERIÈNCIA

Joan Fontserè ha estat director del CAR de Sant Cugat del Vallès des del 2011
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)