Fórmula 1

Onze, i encara gràcies

Motor. La FIA rebutja la sol·licitud dels dos aspirants per ocupar la plaça de dotzè equip de fórmula 1 a partir del 2016 o el 2017. Als deu equips actuals només s'hi afegirà Haas l'any que ve

Dos aspirants van respondre al concurs de la FIA per trobar un nou equip de fórmula 1, que hauria de debutar el 2016 o el 2017. Cap dels dos, però, ha satisfet els criteris de selecció –recursos humans, tècnics, econòmics, i el seu valor afegit per al campionat–, segons un portaveu de l'organisme rector de l'automobilisme, citat per Autosport, que no va revelar la identitat dels candidats. Així doncs, amb el debut del Haas F1 Team –previst per al curs que ve–, el mundial dels pròxims anys tindrà onze equips, si no és que algun fa fallida. Precisament, la FIA en buscava un altre per cobrir-se les espatlles en cas que algun dels constructors actuals hagués de tancar la barraca.

L'últim cop que la F-1 va tenir dotze equips va ser el 2012. Al final de l'any, l'adéu de l'escuderia espanyola HRT va deixar la graella en onze, que aquest any es van reduir a deu amb la fallida de Caterham. Ara fa un any i mig, l'equip nord-americà Haas va guanyar una plaça de les vacants per al 2016, amb un acord per muntar tota la mecànica de Ferrari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)