Més motor

motociclisme

trial

Pol Tarrés es retira

Motor. El nebot de l'heptacampió del món de trial Jordi Tarrés va obtenir grans resultats de juvenil i júnior, però ara no se sent motivat

El pilot de Rellinars Pol Tarrés, nebot de l'heptacampió del món de trial Jordi Tarrés, ha anunciat que deixa el trial als 22 anys per “falta de motivació.” Va ser campió del món i d'Europa juvenil i campió continental júnior, però no va obtenir els resultats esperats quan va fer el salt a la màxima categoria. És tretzè en el mundial i el cap de setmana passat a Andorra va quedar catorzè i setzè. “El trial m'ha ensenyat a respectar els rivals i els companys i a valorar aspectes de la vida tan importants com la humilitat, l'esforç i la companyonia. Però des de fa algun temps em sento desmotivat, per raons personals i esportives, i no sóc feliç amb el que faig. M'emporto el millor del trial, els rivals, els amics i una gran afició, a la qual estic molt agraït”, explica Tarrés, que pertany a l'equip TRS i té com a company Adam Raga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)