Olimpisme

Bach: “El compte enrere ha començat”

El president del COI afirma que veure els relleus de la torxa olímpica fent el recorregut pel Japó és molt emotiu

El president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach, ha assegurat en un comunicat que: “El compte enrere ha començat”. El dirigent alemany ho ha afirmat després de veure el començament del relleu de la torxa olímpica per Japó, després que fa un any s’hagués de suspendre a causa de la pandèmia. “D’aquí a 121 dies s’encendrà el peveter olímpic. Tòquio proporcionarà als atletes un escenari en el qual brillar” ha afegit.

Thomas Bach ha assenyalat també que la visió de la flama olímpica recorrent Japó serà un moment molt emotiu: “no només per al poble japonès, sinó també per als milers d’esportistes de tot el món, molts dels quals veuen en els Jocs d’aquest any la llum al final del túnel”. El president del COI ha expressat en el seu comunicat: “Inspirat en els valors olímpics de la pau i la solidaritat, el relleu de la torxa olímpica portarà el missatge de Tòquio 2020, ’L’esperança il·lumina el nostre camí’, per tot Japó i pel món. També reconeixerà els reptes als quals s’ha enfrontat la societat des de l’any passat, destacant la importància de la unitat i la solidaritat dins de la humanitat, mostrant que només podem ser més forts junts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)