Olimpisme

El COI crea la seva primera competició electrònica, les Sèries Olímpiques Virtuals

Ho farà en cinc esports, el beisbol, el ciclisme, el rem, la vela i l’automobilisme. Seran del 13 de maig al 23 de juny

El Comitè Olímpic Internacional ha creat la seva primera competició d’esports electrònics, les Sèries Olímpiques Virtuals (OVS), amb la col·laboració de cinc federacions internacionals: la de beisbol, la de ciclisme, la de rem, la de vela i la d’automobilisme, tot i no ser un esport olímpic. Aquestes sèries es faran del 13 de maig al 23 de juny, i per això el COI s’ha associat amb diverses empreses de desenvolupament de videojocs.

En un comunicat el COI ha anunciat que es tracta de: “La primera competició amb llicència olímpica per a esports virtuals físics i no físics.” Segons l’organisme olímpic les OVS: “Mobilitzaran als entusiastes dels esports virtuals, els esports electrònics i els jocs en tot el món, per arribar a noves audiències olímpiques, alhora que fomentaran el desenvolupament de formes físiques i no físiques d’esport en línia amb les recomanacions de l’Agenda Olímpica 2020 + 5 del COI.” El comitè olímpic confia que aquesta iniciativa: “Permeti als participants de tot el món competir des de casa o les seves instal·lacions d’entrenament per tal de generar emoció en la preparació dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020.”

El president del COI, Thomas Bach, considera que les OVS serviran per: “Fomentar la participació esportiva i promoure els valors olímpics, amb especial atenció als joves.” Els aficionats tindran l’oportunitat de participar i seguir les competicions a través del Canal Olímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)