Olimpisme

Jofre Cullell vol gaudir al màxim el seu debut en uns Jocs

  • Cullell en l’estatal sub-23 @RFECICLISMO.
  • VÍDEO: .

“Al màxim, a gaudir i fins que no es creuï la línia d’arribada no s’han acabat els Jocs, així que a veure si em surt un gran dia.” És com afronta Jofre Cullell (Santa Coloma de Farners, 1999) la cursa d’XCO de la setmana que ve a Tòquio, en el que seran els seus primers Jocs. Ho explica en una entrevista al lloc web de la RFEC, en la què recorda l’emoció del moment en què era un dels tres convocats de la federació espanyola, un dels dos homes, i com li va canviar la planificació esportiva: “Hi ha hagut coses difícils aquest darrer mes, però ho hem superat i estic content amb les sensacions que he tingut en les darreres curses” diu el que fou proclamat campió estatal sub-23 per quart cop en la seva darrera competició.

Cullell reconeix que l’ajornament dels Jocs el va afavorir donant-li més opcions i que tant el seu entrenador com el seu equip van apostar fort per poder ser convocats. Per això aquesta temporada ha competit en elit a les copes del món. “S’adapta força bé a mi, m’agraden les pujades i que sigui força tècnic” afirma el campió d’Europa júnior sobre el circuit, en el què ja va córrer en l’assaig olímpic. De fet, que la recta sigui molt llarga ha estat un dels focus del seu entrenament, per poder entrar al primer revolt el més ben posicionat possible.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)