Olimpisme

Primer positiu per la Covid-19 entre els esportistes paralímpics a Tòquio 2020

Els organitzadors dels Jocs Paralímpics de Tòquio han anunciat que s’ha detectat el primer cas positiu per la Covid-19 entre els esportistes arribats al Japó per participar en l’esdeveniment, que començarà el dia 24. L’esportista, del que no s’ha facilitat la nacionalitat ni la seva selecció, va donar positiu en el període de quarantena de 14 dies i no es troba dins de la vila Paralímpica. Aquesta és un dels dotze casos positius que els organitzadors han fet públics avui., de les quals tres són persones arribades des de l’estranger i nou residents al Japó.

El primer positiu dins la vila Paralímpica es va saber dijous, però no va ser de cap atleta paralímpic. Els organitzadors de Tòquio 2020 han detectat 86 positius de la Covid-19 des que van començar a registrar les dades el 12 d’agost. El Japó travessa la seva pitjor onada de la pandèmia pel que fa al número de contagis i ahir es va arribar al rècord de 25.155 positius a nivell nacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)