Editorial

L'EDITORIAL

Una situació ja coneguda i amb un final feliç

La situació
no és tan
greu com ho podria ser.
Pel que fa a les xifres,
si més no, perquè el joc és una altra història

El Barça no havia sumat tan pocs punts en la setena jornada de la lliga des de fa deu temporades, la 2005/06, quan l'equip que llavors dirigia Frank Rijkaard n'havia acumulat deu, amb només dues victòries, quatre empats i una derrota. Curiosament, aquella va ser la temporada del primer doblet del Barça, culminat en la final de París.

Ara el Barça de Luis Enrique acumula tretze punts –quatre victòries, un empat i dues derrotes– després de la desfeta de diumenge a Vigo, que s'afegeix a l'empat contra l'Atlético i la derrota contra l'Alavés al Camp Nou. Vuit punts perduts en set jornades és una xifra molt dolenta, però com que els seus principals rivals per guanyar la lliga, els dos equips de Madrid, també han fallat, el lideratge només és a dos punts.

Tot plegat fa que la situació del Barça no sigui tan greu com ho podria ser en altres circumstàncies. Pel que fa a les xifres, si més no, perquè el joc és una altra història. El Barça no estava jugant bé els últims partits, tot i que els havia tirant endavant, i el Celta va deixar en evidència els mals dels blaugrana. Les errades individuals en moments concrets i la baixa forma d'una peça clau com Busquets van fer més greu l'absència de Messi, que evidentment es nota, i més si Luis Enrique no l'acaba d'encertar a l'hora de fer les rotacions, com va passar diumenge a Balaídos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)