Editorial

L'EDITORIAL

Sense televisió tot just començar

L'OK Lliga prometia un partit en directe cada jornada, però l'acord només ha durat dues jornades, una mala notícia per a l'aficionat

Abans que comencés l'OK Lliga es va fer una presentació d'alta volada a la Seu Vella de Lleida. Aquell dia es va destacar, per sobre de tot, que es recuperava una certa cobertura televisiva d'un partit per jornada gràcies a l'acord signat per la federació espanyola i la Xarxa TV, que emet a través de les televisions de proximitat –una vintena– i pel canal 159 de Movistar +. Com passa sovint en l'hoquei sobre patins, però, les bones notícies duren poc, i després de dues jornades i dos partits en directe els dissabtes al matí –Moritz-Vendrell i Vic-Voltregà– l'acord ja ha saltat pels aires sense que hi hagi un motiu ni un comunicat oficial o cap incident remarcable perquè es faci aquest pas enrere. S'acusa la federació espanyola –que no és precisament un organisme d'un comportament exemplar– d'haver vulnerat l'exclusivitat dels drets televisius, però si això és cert tampoc sembla que hagi de ser un incident tan greu per deixar un esport que necessita visualització sense la televisió. Més enllà de qui sigui estrictament el responsable de trencar la lletra petita del contracte, el més lògic és resoldre aquesta situació amb diàleg i demanant sobretot seriositat a la federació espanyola a l'hora de respectar uns drets televisius que teòricament havia cedit. El que no pot ser és que entre els uns i els altres acabi pagant qui no en té cap culpa: l'aficionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)