Editorial

L'EDITORIAL

L'hora europea del Barça femení

És la cinquena temporada consecutiva que l'equip que dirigeix Xavi Llorens juga
la Champions femenina

El Barça debuta avui en la lliga de campions al camp del Minsk en l'anada dels setzens de final de la màxima competició europea de futbol femení. És la cinquena temporada consecutiva que l'equip que dirigeix Xavi Llorens juga la Champions, i ho fa amb el record del gran paper que va fer el curs passat, quan va posar contra les cordes el poderós París Saint-Germain en la tornada dels quarts de final i només un gol encaixat en els últims minuts el va deixar fora de les semifinals.

Els quarts de final, als quals també va arribar la temporada 2013/14, a més de la passada, són el sostre del Barça. El curs 2014/15 va arribar fins als vuitens de final i el 2012/13, quan es va iniciar la ratxa actual, va perdre en els setzens. El Minsk, rival d'avui i debutant, és, en teoria, un equip assequible, més encara amb el partit de tornada a casa. El somni és arribar a la final de Cardiff de l'1 de juny, però les blaugrana tenen clar que hi ha molts i grans rivals, començant per l'Olympique de Lió i el Wolfsburg, els dos finalistes de la temporada passada.

El Barça femení s'ha reforçat molt, i bé, per mirar de no repetir la sequera de títols de la temporada passada, la primera en què l'equip ja era professional, i per tornar a fer un bon paper a Europa. En la lliga està protagonitzant una gran arrancada i és líder, i en la Champions ha arribat l'hora de demostrar el seu nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)