Editorial

L'EDITORIAL

Un mal partit però un triomf important

I millor treballar per arreglar el que encara falla a l'equip, que és molt, amb victòries que no pas amb derrotes

El Barça va arrencar ahir en la nova Eurolliga amb una treballada victòria a la pista de l'Unics Kazan. Va ser un partit en què el Barça no va jugar gens bé durant molts i molts minuts, però va saber competir en el tram final amb un Navarro inspiradíssim en atac i un Oleson ferm en la defensa, i es va endur el triomf. L'Unics no és un dels grans d'Europa, però remuntar 14 punts en els últims sis minuts en un partit a pista contrària és una cosa que s'ha de valorar. Guanyar lluny de Barcelona va ser, la temporada passada, la gran assignatura pendent del Barça en la competició europea.

Georgios Bartzokas té molta feina a fer. Les lesions d'alguns jugadors en la pretemporada han alterat sensiblement les previsions del tècnic grec, i ara el Barça es troba que està en plena competició i gairebé continua fent pretemporada. Ara, però, els partits no es poden perdre, i el Barça va saber guanyar a Kazan. En aquesta Eurolliga de tots contra tots, tots els partits compten, i el Barça ja té l'1-0 al sarró. I millor treballar per arreglar el que encara falla, que és molt, amb victòries que no pas amb derrotes.

La primera jornada de l'Eurolliga va respondre a les expectatives prèvies que s'havien posat en la competició. Equips com el Real Madrid,i el CSKA de Moscou ja van demostrar d'entrada el seu potencial i que continuen sent els grans favorits.