Editorial

L'EDITORIAL

El Barça fa la feina ben feta i de seguida

Luis Enrique va poder repartir minuts i, sobretot, Messi va tornar a jugar. I ho va fer com si no hagués estat lesionat

El Barça tenia deures per fer en el partit d'ahir al Camp Nou contra el Deportivo. I l'equip de Luis Enrique els va fer bé i de seguida. Després de la desfeta a Vigo i l'aturada de la lliga pels partits de les seleccions, el Barça no podia tornar a fallar a casa. I menys amb la visita del Manchester City de Pep Guardiola a tocar. Amb Messi i Iniesta a la banqueta, Luis Enrique va fer rotacions amb els jugadors i va modificar el sistema de joc, i l'aposta li va sortir bé. 3-0 en el descans, 4-0 al final, Messi va reaparèixer amb un gran gol i homes molt importants com ara Iniesta –tot el partit–, Sergio Busquets i Luis Suárez van tenir minuts de descans.

Per arribar a aquesta situació quasi ideal va ser vital l'aportació d'un home pel qual el tècnic blaugrana sent autèntica devoció: Rafinha. El brasiler està mostrant una gran efectivitat aquesta temporada, i ahir va ser capaç de fer dos gols en 16 minuts. El 3-0 de Luis Suárez abans del descans va deixar totalment KO el Deportivo, i el segon temps del Barça va ser molt plàcid per als blaugrana. Luis Enrique va poder repartir minuts i, sobretot, Messi va tornar a jugar. I ho va fer com si no hagués estat lesionat, implicant-se en el joc i marcant un gran gol –a passada d'un Neymar que ahir va fer d'assistent– quan només feia tres minuts que era al camp. Messi ha tornat i dimecres arriba al Camp Nou el Manchester City de Guardiola.