Editorial

L'EDITORIAL

Dos grans d'Europa al Camp Nou

Els dos equips voldran tenir la pilota, perquè és el que els fa forts a ells i, al mateix temps, és el que debilita el rival

La lliga de campions torna aquesta nit al Camp Nou amb un dels grans partits de futbol que es poden veure a Europa. El Barça rep el Manchester City en un duel que s'està repetint aquestes últimes temporades, però aquesta vegada el potencial de l'equip anglès és molt superior al dels anteriors enfrontaments i, a més, el dirigeix una llegenda del barcelonisme: Pep Guardiola.

L'entrenador del primer triplet blaugrana ja va visitar el Camp Nou amb el seu anterior equip, el Bayern de Munic i no va ser obstacle per a l'equip de Luis Enrique en el camí cap al segon triplet del Barça. Ara les forces semblen més equilibrades, tot i que el Barça –malgrat els dubtes que genera en alguns moments– té un recorregut més llarg i contrastat que no pas un City amb el qual Guardiola fa poc temps que treballa.

Sigui com sigui, els dos equips sortiran a guanyar aquesta nit. Tots dos voldran la pilota, perquè és el que els fa forts a ells i, al mateix temps, és el que debilita el rival. Luis Enrique podrà alinear l'onze de gala, i una victòria el refermaria en el primer lloc del grup, mentre que el City necessita donar un cop d'efecte després de l'ensopegada a Glasgow. El present i el passat de la banqueta del Barça es retroben avui al Camp Nou. Guardiola va fer història amb el Barça. Luis Enrique l'està fent. I Messi, la gran joia de tots dos, continua brillant. I ho fa vestit de blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)