Editorial

L'EDITORIAL

Un Messi immens torna a decidir

El City té un gran potencial en atac, però ahir Ter Stegen i un gran Umtiti van estar sensacionals al darrere

Messi va tornar a jugar uns minuts contra el Deportivo després de la lesió i en va tenir prou per tornar a enlluernar tothom i marcar un gol. Ahir, contra el Manchester City, en un partit dels grans, de la Champions, i contra l'equip de l'entrenador que el va llançar a la fama mundial, l'argentí va demostrar qui és i què és capaç de fer. Va marcar tres gols –a banda de deixar xutar un penal a Neymar– i va demostrar a tot el món qui és l'indiscutible rei del futbol mundial.

El Barça i el City van jugar un partit intens, amb grans estrelles al terreny de joc, que a més de fer el que altres no arriben a fer, també saben treure profit de les errades dels rivals. I Messi ahir va fer una gran exhibició en tots els sentits. El primer gol en va ser un exemple. Un defensa va relliscar, però qui estava allà per treure profit de l'errada era l'argentí.

El City de Guardiola arribava al Camp Nou per intentar discutir el poder del Barça i en va sortir escaldat. Va cometre moltes errades al darrere i no va saber aprofitar la defensa improvisada que va haver de fer Luis Enrique després de les lesions d'Alba i Piqué. El City té un gran potencial en atac, però ahir Ter Stegen i un gran Umtiti van estar sensacionals al darrere. Veient tot el que va passar, resulta inversemblant que el Barça aconseguís acabar el partit amb la porteria a zero. En definitiva, un gran pas endavant del Barça cap als vuitens de final, i com a primer de grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)