Editorial

L'EDITORIAL

Una competició que no acaba d'arrencar

Caldrà continuar treballant per trobar la manera de donar més brillantor al títol de campió de Catalunya

Sembla que no hi ha manera que el Barça i l'Espanyol, o l'Espanyol i el Barça, tant se val l'ordre, puguin disputar amb tranquil·litat un partit de futbol entre ells per dirimir qui és el campió de Catalunya. Aquesta nit, al Nou Estadi de Tarragona, els dos equips catalans de la primera divisió espanyola s'enfrontaran en la segona edició de la supercopa de Catalunya. Fa quatre dies, en la presentació de la final, la federació, els dos clubs i fins i tot el president de la Generalitat es van felicitar per haver trobat finalment el format en què els dos rivals centenaris puguin decidir quin és el que s'emporta el títol de campió català.

Avui, el Barça jugarà a Tarragona amb només sis jugadors de la seva primera plantilla. Luis Enrique, davant les moltes baixes per lesió que té i l'atapeït calendari en la Champions i la lliga espanyola ha decidit no arriscar. I amb diversos titulars lesionats, els suplents passen a ser els titulars i no vol més lesionats.

La decisió ha provocat el lògic malestar en la federació catalana, en l'Espanyol i en els aficionats, que volien veure avui alguns cracs blaugrana. Cal entendre, però, Luis Enrique. Quique Sánchez Flores va dir que entenia la decisió del tècnic rival, tot i que tampoc es va mostrar satisfet amb la manera com es disputa la supercopa. Sigui com sigui, caldrà continuar treballant per trobar la manera de donar més brillantor al títol de campió de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)