Editorial

L'EDITORIAL

El Barça fa creu i ratlla a Javier Tebas

Se'ns fa difícil creure que la protesta del Barça tingui gaire recorregut, però és el mínim que el club podia fer

El Barça va moure ahir fitxa contra el president de la Lliga de Futbol Professional (LFP) Javier Tebas i els membres del comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol per les manifestacions i valoracions que uns i altres han fet els últims dies sobre els jugadors del Barça que van ser agredits a Mestalla. El club exigeix a les autoritats esportives espanyoles que els obri expedients disciplinaris i, a més, retira la confiança a Tebas.

El Barça està indignat per tot el que està passant des que va guanyar a València en el temps afegit. Considera que el màxim responsable de la lliga i els responsables d'impartir justícia s'han comportat de manera absolutament parcial i que han convertit les víctimes –els jugadors del Barça– en culpables. Se'ns fa difícil creure que la protesta del Barça tingui gaire recorregut, però és el mínim que el club podia fer en defensa de la seva dignitat, la dels seus jugadors i la de tots els socis i aficionats culers. Ara cal que el Barça tingui clar que tot aquest embolic només acaba de començar i que, tot i la reprovació a Tebas, aquest seguirà presidint la LFP quatre anys més, amb un mandat per al qual va tenir el suport del Barça fa poques setmanes. La temporada serà mot llarga i molt dura i a més dels rivals que cada setmana es troba als terrenys de joc, el Barça haurà de lluitar també contra elements extraesportius que han quedat clarament exposats damunt la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)