Editorial

L'EDITORIAL

Un escenari que ja és conegut

Cal desitjar que el Barça no desconnecti més i tingui la mateixa capacitat de reacció que els dos últims anys

La derrota del Barça contra el Manchester City va fer mal en un equip que no està acostumat a perdre gaires partits. Estadísticament parlant, el 3-1 que l'equip de Pep Guardiola va clavar al de Luis Enrique va impedir als blaugrana certificar la classificació per als vuitens de final de la Champions. Un fet que tindrà solució en les dues jornades que falten, ja que l'avantatge del Barça i el City respecte al Borussia i el Celtic és important.

Una altra cosa és si mirem el joc que va fer el Barça ahir a Manchester. Va ser un Barça de dues cares, que va ser capaç de fer un gran futbol durant molts minuts, marcar primer i perdonar el seu rival, però que quan va rebre l'empat, en una errada defensiva, va desaparèixer del camp. Les baixes, especialment les de Piqué al darrere i Iniesta al mig del camp, van tenir molt a veure amb aquest Barça que vam veure a Manchester. Les errades van condemnar el City al Camp Nou i les errades van sentenciar el Barça a l'Etihad.

La desconnexió que va fer l'equip dimecres és més preocupant que la derrota en si mateixa. Més encara si tenim present que per tercera temporada consecutiva el Barça de Luis Enrique arriba a principi de novembre havent perdut tres partits. I tots recordem com van acabar les dues temporades anteriors. Cal desitjar que el Barça no desconnecti més i tingui la mateixa capacitat de reacció que els últims dos anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)