Editorial

L'EDITORIAL

L'inici mogut del bàsquet blaugrana

Si la composició de la plantilla blaugrana generava dubtes, aquestes lesions ho han complicat tot encara més

L'inici de la temporada del nou projecte del Barça de bàsquet, sota la direcció de Georgios Bartzokas, està tenint de tot menys tranquil·litat. Quan el tècnic grec va agafar el relleu de Xavi Pascual ningú podia preveure l'allau de lesions que afectarien l'equip. Ahir es va conèixer la lesió de Víctor Claver, la qual cosa feia que cinc dels tretze components de la plantilla que el Barça va posar a disposició de Bartzokas estiguessin lesionats: Lawal, Navarro, Doellman, Rivas i Claver. I Koponen tot just acaba de començar a jugar després de l'accident de trànsit en què es va veure implicat. El Barça va anunciar ahir el fitxatge temporal de Jonathan Holmes per mirar d'esmorteir una mica els efectes de tantes lesions.

És evident que treballar en aquestes condicions és difícil, i si en començar la temporada la composició de la plantilla blaugrana generava dubtes, aquestes lesions ho han complicat tot encara més. I demà arriba al Palau el Real Madrid en la lliga ACB.

Malgrat tot, el Barça està 3-2 en l'Eurolliga i 4-1 en la lliga ACB, unes xifres que es poden considerar acceptables pel que fa al balanç de victòries i derrotes, encara que el joc de l'equip està molt lluny del que els aficionats culers esperen del conjunt de Bartzokas. La temporada és llarga i hi ha temps per redreçar la situació, però ara mateix no sembla que els seguidors del bàsquet culer puguin ser gaire optimistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)