Editorial

L'EDITORIAL

Malgrat la pluja, tot queda per decidir

Al marge dels dos pilots de Mercedes que es jugaran el títol, el gran protagonista de la cursa del Brasil va ser Max Verstappen

El mundial de fórmula 1 es decidirà d'aquí a dues setmanes al Yas Marina Circuit d'Abu Dhabi, en l'última prova del campionat. La cursa d'ahir al Brasil va respondre a les previsions: una nova victòria de Lewis Hamilton i un segon lloc de Nico Rosberg, i el britànic que retalla punts a l'alemany, tal com havia passat en les dues curses anteriors, als Estats Units i a Mèxic. Ara Rosberg té dotze punts més que Hamilton i en farà prou amb un tercer lloc a Abu Dhabi, si Hamilton guanya, per ser el campió.

Ahir al circuit d'Interlagos no va passar res que no estigués previst, tot i que les condicions en què es va disputar la cursa van ser molt i molt complicades. En condicions normals, la cursa segurament hauria estat com les d'Austin i Mèxic, però la pluja torrencial va aportar una considerable incertesa sobre el que podia passar. La mala visibilitat i les males condicions de la pista van provocar molts incidents i accidents, sortides del cotxe de seguretat i banderes vermelles, però cap va afectar els dos homes que es jugaven el títol. I això que Rosberg va tenir un ensurt i va vorejar el desastre.

Al marge dels dos pilots de Mercedes que es jugaran el títol, el gran protagonista al Brasil va ser Max Verstappen, que va fer una gran exhibició de pilotatge, amb constants avançaments en unes condicions tan dures. L'holandès és un futur campió mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)