Editorial

L'EDITORIAL

Roca, el gran descobriment de l'Espanyol

Roca hauria de marcar el camí en el futbol de base, que els nous gestors del club volen que torni a ser un dels grans valors de l'entitat

Al projecte de Quique Sánchez Flores a l'Espanyol li està costant arrencar, pel que fa a joc i a resultats, molt més del que els nous gestors del club, el mateix entrenador madrileny, els jugadors i els aficionats esperaven. Una tretzena posició després d'onze jornades de lliga, a tres punts de la zona de descens i a set de la zona europea, no és un balanç per estar satisfets després de les grans expectatives que va crear l'arribada al club de Chen Yansheng. I, a més, els aficionats blanc-i-blaus encara no han vist guanyar el seu equip a Cornellà-el Prat: sis partits jugats com a local, amb quatre empats i dues derrotes. Les dues victòries, l'equip les ha aconseguit lluny de casa.

Del que sí que pot estar satisfet Quique Sánchez Flores és d'haver donat l'alternativa a l'última joia del planter: Marc Roca. El jove migcampista acaba de renovar fins al 2022 amb una clàusula de rescissió de 40 milions d'euros. Roca s'ha fet un lloc al mig del camp de l'equip periquito, tot i que encara té fitxa del filial i no serà integrant del primer equip a tots els efectes fins a la temporada vinent. Ahir, el penedesenc va fer professió de fe espanyolista i va manifestar el seu desig d'estar molts anys al club que estima. Per tot plegat, Marc Roca hauria de marcar el camí als jugadors del futbol de base blanc-i-blau, que els nous gestors del club volen que torni a ser un dels grans valors de l'entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)