Editorial

L'EDITORIAL

Messi demostra un cop més la seva grandesa

Contra Colòmbia, Leo Messi va fer un gol i va donar dues assistències. Va ser, a més, un líder tant dins com fora del camp

No només és el millor jugador del món per la seva qualitat individual estratosfèrica i per la seva visió de joc perifèrica cada cop més afinada. Leo Messi té a més la determinació, la força mental suficient per abstreure's de la pressió i rendir encara millor en les grans cites. No falla en els grans partits i ho ha demostrat a bastament al Barça. Malgrat tot, l'entorn blaugrana dels últims anys no es pot comparar amb el que ha viscut i viu la selecció argentina. Les crítiques arran dels desastrós partit contra el Brasil que l'equip d'Edgardo Bauza va perdre (3-0) van ser despietades. A l'Argentina el futbol es viu amb una passió brutal i el partit de dimarts contra Colòmbia era una qüestió nacional perquè un error hauria deixat l'albiceleste despenjada en la lluita per anar al mundial, un autèntic drama. Messi va fer un golàs de falta i va servir dues assistències magistrals, la segona en una acció que ell mateix va generar robant la pilota amb fam i ganes. Va ser, a més, un líder tant dins del camp com a fora, encapçalant la rebel·lió del vestidor plantant-se davant de la premsa perquè un periodista havia acusat Lavezzi de fumar marihuana. Bauza també va contribuir a la millora amb canvis que van donar més equilibri a l'onze inicial. L'Argentina és ara cinquena, en zona de repesca, i ha de seguir perseverant i millorant per segellar el passaport. Un mundial sense Messi seria inconcebible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)