Editorial

L'EDITORIAL

Una desfeta que tindrà conseqüències

S'ha d'evitar entrar en el joc de l'excusa fàcil de les lesions per justificar una derrota com la de divendres contra l'etern rival

El Barça de bàsquet va encaixar divendres una de les pitjors derrotes de la seva història. Un 63-102 contra el Real Madrid té unes causes i ha de tenir també conseqüències. Primer de tot s'ha d'evitar entrar en el joc de l'excusa fàcil de les lesions, perquè, si bé hi són i ningú les pot negar, no poden explicar la imatge d'un equip que s'arrossegava per la pista contra l'etern rival. La primera mirada en un equip professional sempre va dirigida cap a l'entrenador, però van ser els jugadors els que van abaixar els braços en una barreja mental d'impotència, cansament físic i inferioritat manifesta contra un rival que tenia totes les ganes del món i els jugadors adequats per assaltar el Palau Blaugrana.

Un sol partit no explica la nefasta planificació de la plantilla, però ajuda a fer-ho. No pots comptar que Navarro continuï sent un puntal de l'equip, perquè aquests últims anys no ho ha pogut ser. Tomic i Dorsey no poden mantenir el ritme contra els grans d'Europa, sobretot si el segon no està ni tan sols recuperat. Koponen, diguin el que diguin, no és un base, i deixar Rice sol és un altre suïcidi. D'Oleson i Perperoglou no es discuteix la seva professionalitat, però no marquen diferències i Vezenkov i Eriksson estan verds, per citar altres problemes. Les conseqüències de la derrota és que arribaran un o més jugadors. El Barça no es pot permetre anar per Europa amb un equip tan limitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)