Editorial

L'EDITORIAL

Ni Pep, ni Tito, ni el Tata ni Luis Enrique

El que li passa al Barça a Anoeta és difícil d'explicar. Anoeta no és Atotxa, on la gent estava molt a sobre dels jugadors

Ni Pep Guardiola, ni Tito Vilanova, ni el Tata Martino ni Luis Enrique. Cap dels entrenadors del Barça que ha jugat a Anoeta des que la Real Sociedad va tornar a primera divisió la temporada 2010/11 ha estat capç de guanyar l'equip donostiarra al seu camp. I estem parlant de la millor etapa del Barça quant a joc i títols.

L'últim entrenador del Barça que va guanyar a Anoeta va ser Frank Rijkaard, el maig del 2007, en el tram final d'aquella lliga que el Barça va acabar perdent per goal average amb el Real Madrid. Quan va acabar aquella temporada, la Real va baixar a segona, on va estar tres anys. I des que ha tornat a primera el balanç del Barça a Anoeta és d'un empat i cinc derrotes.

El que li passa al Barça a Anoeta és difícil d'explicar. Anoeta no és Atotxa, on la gent estava molt a sobre i els jugadors notaven l'alè dels espectadors al clatell. Però el Barça no hi ha pogut vèncer en aquests últims anys ni en partits que guanyava per 0-2.

Demà el Barça torna a Anoeta i hauria de guanyar per no arribar al clàssic encara més despenjat. Messi, l'únic dels blaugrana que seran a la gespa que va formar part de l'equip del Barça que va guanyar el 2007 a Anoeta, hi tindrà molt a dir en el resultat final del matx, però també els seus companys haurien de fer un pas endavant. Ni malediccions ni malastrugances. El Barça està sobradament capacitat per guanyar la Real a domicili i trencar aquesta mala ratxa inexplicable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)