Editorial

L'EDITORIAL

El tracte diferent a Messi i a Cristiano

...té alguna cosa a veure amb la samarreta que porten i amb els negocis que diuen que es fan a la llotja del Bernabéu

Leo Messi i Cristiano Ronaldo han estat objecte de mil i una comparacions en les seves carreres futbolístiques: gols, títols, premis individuals... L'argentí del Barça i el portuguès del Real Madrid es disputen any rere any el tron del futbol mundial.

Des de fa uns dies, s'ha afegit una nova comparativa entre els dos cracs. Aquest cop relativa als seus incompliments a l'hora de pagar els seus impostos. Messi va ser condemnat el mes de juliol a 21 mesos de presó i a 3,5 milions de multa per tres delictes contra la hisenda pública els anys 2007, 2008 i 2009 en què hauria defraudat 4,1 milions. Cristiano Ronaldo hauria fet una cosa similar, amb unes xifres molt més espectaculars –hauria desviat 150 milions–, durant més anys i encara estem utilitzant el potencial perquè tot just ara hem sabut, gràcies a filtracions periodístiques, que l'estan investigant.

Messi va ser linxat mediàticament abans, durant i després del judici. Va ser qualificat de capo mafiós per l'advocat de l'Estat durant el judici. Ara tothom s'amaga i apel·la a la presumpció d'innocència quan li pregunten pel cas de Cristiano Ronaldo. Així les coses, té tot el sentit que tothom es pregunti si el tracte diferent que un i altre estan rebent de part de l'Agència Ttributària espanyola té alguna cosa a veure amb la samarreta que porten i amb els negocis que diuen que es fan a la llotja del Santiago Bernabéu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)