Editorial

L'EDITORIAL

I finalment arriba el torn de Leo Messi

Res de nou. Tothom tenia clar que Leo Messi no tindria cap pressa per renovar el seu contracte amb el Barça

La renovació del contracte de Leo Messi amb el Barça, que s'acaba el juny del 2018, és el proper gran repte de la directiva i de la direcció tècnica del club. Tancades i signades les renovacions de Sergio Busquets i Neymar, i a punt d'enllestir la de Luis Suárez –segons va afirmar ahir mateix Josep Maria Bartomeu–, l'argentí és l'única de les grans estrelles blaugrana que queda per renovar.

Res de nou. Tothom tenia clar que Messi no tindria cap pressa a allargar el seu contracte amb el Barça. Que abans que ell serien les altres grans figures del futbol mundial, amb Cristiano al capdavant, les que renovarien pels seus clubs. Ara Messi, i també el Barça, tenen clar què s'ha posat sobre la taula i només queda negociar. Aquest només serà llarg i complicat, i tot fa preveure que anirà al ritme que marqui Messi. L'argentí vol seguir al Barça, tothom ho té clar, i el Barça està disposat a pagar i, com ja ha fet abans, a complir altres desitjos del millor del món: envoltar-lo de jugadors amb qui poder seguir gaudint jugant a futbol i guanyant títols. També per això Messi havia de ser l'últim. Amb Iniesta, amb Piqué, amb Busquets, amb Neymar, amb Luis Suárez..., Messi pot i vol seguir fent història com a blaugrana, els únics colors que ha vestit com a futbolista professional. Un fet gairebé insòlit en el futbol hiperprofessionalitzat d'aquest món tan globalitzat on vivim. Costarà, trigarà, però res fa pensar que Messi no acabarà renovant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)