Editorial

L'EDITORIAL

Umtiti justifica els 25 milions del seu traspàs

El jove central francès provinent del Lió és l'únic dels fitxatges que es van fer a l'estiu que ha fet mèrits per jugar de titular

El Barça va renovar de forma sensible el seu primer equip a l'estiu amb l'arribada de jugadors en totes les posicions: Cillesen, Digne, Umitit, André Gomes, Denis Suárez i Alcácer. Només un de moment està demostrant que podria ser considerat titular ara mateix. Parlem, és clar, del defensa francès Umititi, que cada vegada que ha jugat ha rendit a un nivell igual o superior al del seu gran rival en la posició de central esquerre, Mascherano. El francès està cridat a formar ben aviat una parella sòlida amb Piqué. El Barça, ja se sap, va perseguir de manera insistent el fitxatge d'Aymeric Laporte (Athletic de Bilbao), i de tantes vegades que va seguir el jugador basc en la selecció francesa sub-21 finalment es va fixar també en el seu company a l'eix, Umtiti. I el Lió, a diferència de l'Athletic, volia vendre i l'operació es va tancar per 25 milions, que semblen els més ben gastats de la temporada. Gomes i Alcácer van ser més cars, i de moment no convencen, tot i que són joves i tenen encara un llarg recorregut. Tampoc és el mateix, és clar, competir amb Mascherano per una posició que fer-ho amb Iniesta, Busquets o el trident. De Cillesen, Digne i Denis només es pot dir que estan complint, tot i que el primer encara està molt lluny del nivell que va oferir Claudio Bravo, i el lateral i el migcampista també se'ls ha vist perduts sovint en un equip amb automatismes molt marcats en les últimes temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)