Editorial

L'EDITORIAL

Una tradició que cal mantenir

La cara d'il·lusió dels nens malalts que reben els seus ídols ja és un argument suficient perquè es faci

Els entrenaments de portes obertes, en el cas del Barça ahir en un Miniestadi amb més de 10.000 persones, i la signatura d'autògrafs de les estrelles per als infants, que es mostren molt il·lusionats de veure en persona els seus ídols, són una mostra de la bona comunió que jugadors i aficionats mantenen enmig d'un món futbolístic cada cop més aïllat dels aficionats.

També és d'agrair que amb un calendari com el que tenen els esportistes de primer nivell es prestin, sense gasiveria, a estar a prop dels aficionats que més els idolatren i d'aquells que estan malalts. Hi pot haver qui pensi que només faltaria que no poguessin dedicar una jornada als més joves, però veient la cara de felicitat dels nens qualsevol altra consideració és de rang inferior. Com també resulta molt positiu el manteniment de la tradició per part del Barça i de l'Espanyol, i d'altres equips de clubs catalans dels esports més diversos, de repartir regals als nens i nenes que passen dies difícils hospitalitzats en unes dates tan assenyalades. La cara d'il·lusió dels nens malalts que reben els seus ídols, ja és un argument suficient perquè es repeteixin les jornades com les d'aquests dies.

És una tradició, aquesta, que cal mantenir i millorar, si és possible, encara que ja sabem que només serà un parèntesi en aquest món del futbol hiperprofessionalitzat i mercantilitzat fins a l'extrem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)