Editorial

L'EDITORIAL

El triplet blanc continua sent un somni

Massa coses dures de pair per un home com Florentino Pérez, encara que pugui presumir de les 11 copes d'Europa

El Real Madrid llueix amb orgull un palmarès amb 11 copes d'Europa, 32 lligues i 19 copes, que va fer que la FIFA el proclamés millor club de futbol del segle XX. El Real Madrid, però, no ha estat capaç de guanyar mai aquests tres títols, el que s'acostuma a anomenar triplet, en la mateixa temporada. I això li fa molt de mal. Al club i especialment al seu president actual, Florentino Pérez, un home que, envoltat d'una gran cort d'aduladors, ha arribat a creure's que està per sobre del bé i del mal i que pot fer tot el que es proposa.

El Madrid de Florentino Pérez ha guanyat dues de les tres últimes Champions, però no s'emporta la lliga des del 2012 i la copa des del 2014. Aquesta temporada havia de ser la que recuperarien el títol de lliga i farien el triplet. Només cal tirar d'hemeroteca. El somni, però, va acabar dimecres a la nit a Balaídos. Si no hi ha copa, no hi ha triplet. Un any més.

I a sobre, hi ha cinc equips que han fet el triplet –Celtic, Ajax, PSV, Manchester United i Barça– sense haver guanyat tantes copes d'Europa. I el Barça, que n'acumula ja dos, n'ha aconseguit un amb ell de president del Madrid. El Barça té cinc copes d'Europa i sempre les ha acompanyat amb el títol de lliga. El Madrid només ha adornat dues copes d'Europa amb la lliga, l'última el 1958. Massa coses dures de pair per un home com Florentino Pérez, encara que pugui presumir de les 11 copes d'Europa que ningú més té.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)