Editorial

L'EDITORIAL

Bons temps per a l'handbol català

Tot i que la seva representació internacional hagi de continuar sent a través de seleccions d'altres països

La selecció catalana no ha participat en el mundial d'handbol que es va acabar diumenge a França amb el triomf de la selecció amfitriona, però l'handbol català, en el sentit ampli del terme, hi ha estat molt ben representat. Tres seleccions de les 24 participants van estar dirigides per entrenadors catalans –Espanya, amb Jordi Ribera; Hongria, amb Xavier Sabaté, i Qatar, amb Valero Rivera–. Totes tres van caure eliminades en els quarts de final i no van poder lluitar per les medalles. A la selecció espanyola de Jordi Ribera hi havia fins a sis jugadors catalans.

A la selecció campiona, França, hi ha tingut un paper molt important el jove (21 anys) nord-català Ludovic Fàbregas, que amb la baixa per lesió de Luka Karabatic es va convertir en un fix per a Didier Dinart.

Tres jugadors de França –Sorhaindo, N'Guessan i Dika Mem– tornen a la disciplina del Barça amb una medalla d'or penjada del coll i un de Macedònia, Kiril Lazarov, ho fa amb el guardó de màxim golejador del campionat.

I per acabar-ho d'arrodonir, la federació internacional ha atorgat el mundial femení del 2021 a la candidatura que encapçala Granollers i que té com a subseus Barcelona, Lleida, Tarragona, Badalona i Castelló.

Corren bons temps, doncs, per a l'handbol català, tot i que la seva representació internacional hagi de continuar sent a través de seleccions d'altres països.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)