Editorial

L'EDITORIAL

El gran soci de Messi en l'inici del 2017

Entre Messi i Luis Suárez ja han marcat 52 gols per al Barça aquesta temporada. Més que els seus companys plegats

El Barça va pagar 81 milions d'euros al Liverpool per fitxar Luis Suárez. Una quantitat gens menyspreable, que ben poca gent recorda. I els que ho fan, no discuteixen que el Barça es gastés aquesta enorme quantitat de diners per fitxar el davanter uruguaià. I tot perquè el rendiment de Luis Suárez des que vesteix la samarreta del Barça està molt per sobre del que el més optimista dels culers podia pensar.

Luis Suárez, la tercera pota del trident, és un golejador nat que com a blaugrana ha superat tots els seus registres anteriors, però al costat de Messi i de Neymar s'ha revelat també com un gran assistent. I com un gran lluitador i una autèntica força de la naturalesa. El 0-1 que va marcar dimecres al Vicente Calderón és una bona mostra de totes les qualitats de l'uruguaià: força, determinació, potència i qualitat.

Entre Messi i Luis Suárez ja han marcat 52 gols per al Barça aquesta temporada. Més que els seus companys plegats. En una temporada en què Neymar està molt per sota dels registres golejadors que va exhibir el curs anterior, és molt important que Luis Suárez s'hagi erigit en el company golejador de Messi. En aquest 2017 tots dos ja han marcat set gols i tenen molt a veure en el bon moment culer –exceptuant el partit del Betis, en què Suárez també va marcar–. A més, quan Suárez fa un gol, el Barça no perd mai. Que duri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)