Editorial

L'EDITORIAL

Guanyar sense jugar un bon partit

L'estil no es va mantenir, però també és clar que no és el mateix jugar amb Iniesta i Busquets al mig del camp que sense

Històricament, el Barça acostuma a guanyar quasi sempre que juga bé. No ho aconsegueix gaires vegades quan fa un partit regular i quasi mai quan juga molt malament. Amb el Barça de Guardiola aquestes premisses es complien gairebé sempre, però com que la majoria de vegades el seu futbol excel·lia, no tenia grans conseqüències al final de les temporades, els títols ho certifiquen.

Amb Luis Enrique, el Barça ha continuat fent un bon futbol, en la majoria de les ocasions, i també ha guanyat un munt de títols. Que el joc del Barça de Luis Enrique és diferent al del Barça de Guardiola, tot i conservar l'essència vital, és evident, però amb el tècnic asturià a la banqueta també es guanyen partits quan l'equip no juga bé.

Com ahir. Dimarts el Barça es juga tornar a estar a la final de la copa i Luis Enrique va fer rotacions, amb un equip amb només cinc titulars habituals. L'Athletic va dominar i va imposar el ritme durant molt minuts, però els tres punts es van quedar a casa. Són tres punts imprescindibles per seguir lluitant per la lliga i per donar confiança als homes que han de tirar endavant partits com el d'ahir –i més que n'arribaran–, quan els titulars estiguin lesionats o hagin de descansar. El Barça no va jugar bé. L'estil no es va mantenir, però també és clar que no és el mateix jugar amb Iniesta i Busquets al mig del camp que sense. I queda molta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)