Editorial

L'EDITORIAL

Cap a on ha de mirar l'Espanyol?

I aquí és on apareix el dilema en què es troba l'espanyolisme cada vegada que es veu en aquesta situació en la classificació

L'Espanyol va encadenar dissabte a Màlaga la tercera victòria per primer cop aquesta temporada. Un fet que no ha passat gaire sovint en la història recent de l'entitat. L'equip de Quique Sánchez Flores sembla que ha tancat aquella minicrisi que va viure al final del 2016 i, des que va caure de manera inesperada a Mestalla compta els partits per victòries.

L'objectiu oficial de l'Espanyol per a aquesta temporada és el top 10. Un objectiu dins del qual està ara mateix, tot i que no el té consolidat. També està, però, molt a prop de la zona de la classificació que dóna dret a jugar una competició europea la temporada vinent. I aquí és on apareix el dilema en què es troba l'espanyolisme cada vegada que es veu en aquesta situació en la classificació. Cap on s'ha de mirar? Es pot parlar obertament d'Europa? Quique Sánchez és dels que diu que s'ha de mirar partit a partit i cap dels seus jugadors li porta la contrària.

Potser deu ser perquè l'Espanyol està en una bona situació en la classificació, però la imatge que va donar a Màlaga no va ser gens bona. Entrenador i jugadors van demostrar que en són conscients i que hauran de millorar el seu joc si volen aspirar amb fonament a anar més amunt. La fortalesa defensiva els va fer reaccionar en la lliga després d'un mal inici i ara els torna a donar aire en aquesta ratxa, però per arribar a Europa potser no n'hi ha prou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)