Editorial

L'EDITORIAL

L'últim pas per arribar a una altra final

I el Barça ha demostrat –seria la quarta final de copa seguida, la sisena en set anys– que ho vol tot

Ningú dubta que la copa és el menys important dels tres títols que els grans equips aspiren a guanyar en una temporada, al costat de la Champions i de la lliga. No només en el futbol espanyol, també arreu. És un fet tan evident com que per aconseguir el somni de tots els grans equips, fer el triplet, cal guanyar la copa. Sense copa no hi ha triplet, però al mateix temps cal una especial concentració i dedicació per aspirar a guanyar-la.

Avui el Barça tancarà un veritable tour de force en la copa, amb la tornada de les semifinals contra l'Atlético de Madrid. Serà la tercera eliminatòria consecutiva en la competició des que va començar l'any amb aquella derrota a San Mamés de la nit de Reis en l'anada dels vuitens de final. Un pas més i la copa quedarà aparcada fins al 27 de maig, quan es jugarà la final. Un esforç que ha costat punts en la lliga i que ha carregat físicament l'equip, però és el peatge que s'ha de pagar si s'aspira a tot. I el Barça ha demostrat –seria la quarta final de copa seguida, la sisena en set anys– que ho vol tot.

Aquest últim pas que al Barça li falta fer no serà fàcil, tot i l'1-2 de l'anada. L'Atlético té la lliga encara més complicada que el Barça i anirà a totes per ser en la final de la copa, que vol jugar al Calderón per acomiadar-se del seu camp. Luis Enrique ja ha dit que no es refien dels colchoneros, que encara hi ha molt per jugar en l'eliminatòria, però que volen ser a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)