Editorial

L'EDITORIAL

El PSG pot esperar; ara toca la lliga

El Barça té molta feina a fer abans de pensar en remuntades; abans ha de jugar quatre partits de lliga, el primer avui

Els calendaris de les competicions acostumen a ser sempre molt atapeïts per als equips grans, que solen arribar lluny en els diferents campionats. Segons com quedi l'ordre dels partits se sol dir que és un calendari dur o més suau. Quan el calendari ve en part determinat per un sorteig és quan apareixen les boles calentes i fredes. I de vegades, també se sol dir que un calendari és capriciós.

Podríem dir que el Barça comença avui un tram de competició que ben bé es pot qualificar de capriciós. Després d'un inici d'any brutal per l'acumulació de partits –tres eliminatòries de copa seguides–, sense temps de pensar en res, quan acaba de rebre una patacada considerable en la Champions amb el 4-0 de París, ara el calendari se suavitza una mica. I el Barça pot rumiar sobre el 4-0.

El Barça té molta feina a fer abans de pensar en remuntades. Abans ha de jugar quatre partits de lliga –el primer avui contra el Leganés– que està obligat a guanyar per seguir el Real Madrid. Tres seran al Camp Nou, i l'altre al Calderón. Estaria molt bé que el Barça afrontés el matx contra el PSG amb dotze punts més que els que té ara mateix en la lliga. I no perquè aquest impuls pugui servir d'alguna cosa contra els francesos, sinó perquè, en cas de quedar fora de la Champions, no es trobi que, a primers de març, la final de copa –a finals de maig– sigui l'únic objectiu. Ara toca la lliga. El PSG pot esperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)