Editorial

L'EDITORIAL

Triomf de penal, i encara gràcies

Perquè a part d'obtenir els tres punts, el Barça no té res més per poder estar satisfet del que ahir va fer contra el Leganés

Si algun culer es pensava que ahir, al Camp Nou, el Leganés pagaria els plats trencats de la desfeta del Barça contra el PSG en la Champions, s'equivocava de mig a mig. Ahir el Barça va oferir una imatge lamentable, va fer un futbol horrorós i es va salvar en l'últim minut gràcies a una acció de Neymar, que va forçar un penal que Messi va transformar. El gol va donar una victòria agònica que el crac argentí ni tan sols va celebrar. D'interpretacions del gest de Messi, en podrem fer totes les que vulguem. Potser el que va pensar l'argentí va ser el mateix que molts aficionats que eren al Camp Nou o que van seguir el partit per televisió: hem guanyat tres punts molt necessaris i prou.

Perquè a part d'obtenir els tres punts, el Barça no té res més per poder estar satisfet del que ahir va fer contra el modest equip madrileny. I això que Messi va marcar tot just començar. Però si algú es va pensar que hi hauria una golejada, res de res. El Barça semblava que no hi era i si no hagués estat per un parell de grans intervencions de Ter Stegen, l'1-1 del Leganés en el minut 71 hauria estat l'1-2 o 1-3.

Si el Barça volia aprofitar la visita d'un equip modest per sortir-ne reforçat, tot li va sortir al revés. Avui hi ha encara menys aficionats que no creuen en la remuntada que els que hi havia ahir. La sort és que encara queda molt, per rebre el PSG. La dissort, que cada cop és més complicat creure en aquest equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)