Editorial

L'EDITORIAL

Una derrota que cal saber aprofitar

La resposta, en forma de resultats, ha de venir del bon futbol, i a l'equip de Luis Enrique últimament no n'hi sobra gaire...

La derrota del Real Madrid a València en el primer dels dos partits ajornats que tenien els blancs obre la lliga. L'equip de Zidane va fer a Mestalla el que no acostuma a fer històricament el Real Madrid, donar una oportunitat als seus rivals. Perquè encara que el Madrid continua líder amb un punt més que el Barça i tres més que el Sevilla, els tres punts de Mestalla li haurien servit per obrir forat. I encara té un segon comodí, el partit que ha de jugar a Balaídos contra el Celta. Un segon comodí molt més complicat que no pas ho era, a priori, el de Mestalla.

Matemàticament, doncs, la lliga s'ha obert. Ara són els rivals del Madrid –el Barça i el Sevilla– els que han de respondre. I la resposta, en forma de resultats, ha de venir del bon futbol, i a l'equip de Luis Enrique últimament no n'hi sobra gaire... La primera prova serà diumenge el Calderón, on el Barça no pot fallar si vol aprofitar la desfeta blanca de Mestalla. El Barça no pot entrar en una espiral com la de la lliga de Tata Martino, quan no va saber aprofitar les errades de l'Atlético amb aquells decebedors partits a Granada i a Elx i al Camp Nou contra el Getafe. Queda molt i no estem en la mateixa situació, però el Barça no està, ni en joc ni en punts, per anar desaprofitant els regals dels seus rivals. Guanyar al Calderón és imprescindible per al futur immediat dels blaugrana, i per fer-ho haurà de millorar, i molt, les prestacions dels últims partits que ha jugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)