Editorial

L'EDITORIAL

Una golejada, un adéu i un lideratge

Tindrem molt temps per analitzar el que ha significat per al Barça l'etapa de Luis Enrique, que encara no ha acabat

Luis Enrique va triar el moment i el lloc per anunciar que no seguirà com a entrenador del Barça. Ho va fer a la sala de premsa del Camp Nou, després que el seu equip aconseguís una plàcida victòria contra l'altre equip de la seva vida, l'Sporting de Gijón. Una victòria que situava el Barça en el primer lloc de la classificació de la lliga de manera provisional, perquè el Real Madrid encara havia de jugar el seu partit al Santiago Bernabéu.

I el moment triat pel tècnic asturià del Barça va acabar sent encara millor pel resultat que hi va haver al final dels noranta minuts del partit al Bernabéu, en què el Real Madrid va ser incapaç de superar Las Palmas i va fer que el lideratge provisional del Barça fos real, tot i que els blancs tenen encara un partit pendent.

Tindrem molt de temps per analitzar el que ha significat per al Barça l'etapa de Luis Enrique. Entre altres coses, perquè és una etapa que té data de caducitat, el 30 de juny, però que encara té molts fronts oberts. Com la lliga, que amb els resultats d'ahir s'ha obert de bat a bat per als blaugrana. El Madrid té un partit pendent, és cert, però el duel que els dos grans de la lliga espanyola han de jugar encara al Bernabéu fa que el Barça, ara com ara, depengui de si mateix per guanyar el campionat per tercer curs seguit. Luis Enrique i els jugadors voldran acabar molt bé aquesta etapa, i la temporada encara promet molts partits i molt apassionants. Tot és possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)