Editorial

L'EDITORIAL

Una llista amb el caràcter del Barça

Si un d'aquests entrenadors s'asseu la temporada vinent a la banqueta del Barça, el club haurà fet una gran inversió

Ernesto Valverde i Jorge Sampaoli són, ara mateix, els candidats més ben situats a ocupar la banqueta del Barça la temporada que ve en substitució de Luis Enrique. L'anunci fet dimecres a la nit pel tècnic asturià que no renovaria el seu contracte ha fet que tothom hagi començat a fer les seves apostes. I els noms de Valverde i de Sampaoli segur que apareixen en totes.

El Barça ja feia dies que coneixia la decisió de Luis Enrique i ha pogut intensificar la recerca d'entrenador. Josep Maria Bartomeu va dir que no hi havia presa, que encara queda molta temporada i molt a fer. Té raó, però també és evident que el Barça ha de lligar el nou responsable tècnic tenint ben present quina mena d'entrenador vol. Tots els noms que sonen, amb Unzué i Berizzo, a més de Valverde i Sampaoli, i a més dels ja descartats Koeman i Eusebio, tenen en comú l'ADN Barça. Com no podia ser d'una altra manera. Uns perquè han jugat al Barça a les ordres de Johan Cruyff i els altres perquè són deixebles de Marcelo Bielsa, un dels gurus de Pep Guardiola. Si un d'aquests entrenadors s'asseu la temporada vinent a la banqueta del Barça, el club haurà fet una gran inversió. I si, a més, es confirma la renovació de Leo Messi –encara pendent–, s'assegurarà un bon grapat de grans jugadors i un tècnic que mantindrà el club en la línia de joc que li ha donat els majors èxits de la seva història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)