Editorial

L'EDITORIAL

Refermar el lideratge abans de rebre el PSG

El que podia haver estat l'enlairament dels blancs cap al títol de la lliga s'ha convertit en una gran revifada blaugrana

El Barça defensa avui contra el Celta el lideratge de la lliga, una situació en què no es trobava des del mes d'agost, després de golejar el Betis en l'estrena de la lliga i ser el primer líder del campionat. Un lideratge que va perdre, per goal average, en la segona jornada i que ha trigat 24 jornades a recuperar. És cert que el Real Madrid encara té un partit pendent –contra el Celta, justament–, però que el Barça mana ara en la lliga és un fet.

Un fet que semblava impossible fa només 13 dies, quan després de caure golejat i humiliat a París en la Champions, el Barça va patir fins al final per guanyar el modest Leganés amb aquell gol de penal de Messi, que ni tan sols va celebrar. Després de la desfeta europea, el Barça tenia un punt menys i havia jugat dos partits més que el Madrid. Ara el Barça té un punt més que els blancs, que encara tenen un partit pendent. El Barça ha fet 9 de 9 en els tres partits que ha jugat després de la Champions, i el Real Madrid, 7 de 12 en els quatre que ha disputat. El que podia haver estat l'enlairament dels blancs cap al títol de la lliga s'ha convertit en una revifada blaugrana que avui hauria de completar el 4 de 4 contra el Celta, l'últim equip que va derrotar el Barça en la lliga.

I tot, abans de la tornada amb el PSG i després de l'anunci de Luis Enrique que no seguirà. Molts punts d'interès avui al Camp Nou però un únic objectiu: tres punts més per refermar el lideratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)